Magnus Ehingers undervisning

Allt du behöver för A i Biologi, Kemi, Bioteknik, Gymnasiearbete m.m.

Ombyggnad pågår

Ombyggnad pågår! Ombyggnad pågår! Under sommarlovet passar jag på att uppgradera min undervisningssajt lite. Det mesta av förändringarna kommer att ske "under huven", men framför allt kommer utseendet att kunna anpassas till mobila enheter. Under tiden som uppgraderingen pågår kan det se lite knasigt ut, men håll ut: Till höstterminens start kommer allt att vara tip-top igen! cool

Tips: Becoming Human

Becoming Human. Vad är detta? Becoming Human är en sajt som underhålls av IHO, the Institue of Human Origins vid Arizona State University. Becoming Human har som mål att föra interaktiv multimedia med den senaste forskningen för att ge allmänheten en större förståelse för människans evolution.

Hur kan man använda Becoming Human i undervisningen? Det finns två undersajter som jag gärna rekommenderar särskilt. Det är dels den interaktiva tidslinjen, som man kan använda både som underlag för undervisningen direkt i klassrummet, och som självstudier för eleverna.

Det andra är sajtens "Learning Center" där det finns spel och material till övningar. Övningarna kan också användas så gott som direkt i klassrummet, med en minimal anpassning.

Länk: becominghuman.org

Sök

Kurser