Magnus Ehingers undervisning

Allt du behöver för A i Biologi, Kemi, Bioteknik, Gymnasiearbete m.m.

Ombyggnad pågår

Ombyggnad pågår! Ombyggnad pågår! Under sommarlovet passar jag på att uppgradera min undervisningssajt lite. Det mesta av förändringarna kommer att ske "under huven", men framför allt kommer utseendet att kunna anpassas till mobila enheter. Under tiden som uppgraderingen pågår kan det se lite knasigt ut, men håll ut: Till höstterminens start kommer allt att vara tip-top igen! cool

Kemi­lä­rar­ut­bild­ning till Umeå

umeauniNya lärare i bl.a. kemi kan skaffa sig sin utbildning i Umeå. Nya lärare i bl.a. kemi kan skaffa sig sin utbildning i Umeå. Umeå universitet har fått högskoleverkets tillstånd att utbilda lärare i biologi, kemi och fysik för årskurserna 7-9 och för gymnasiet.

Grattis säger jag till Umeå universitet, och grattis till alla studenter också – Umeå är Sveriges näst bästa studentstad (och egentligen säger jag så bara för att jag själv pluggade i Lund). ;-) Mina erfarenheter av "Björkarnas stad" är bara positiva!

Pinsamt och dåligt är det att Lund inte får examensrätt för matematiklärare på gymnasiet, och högskolan i Malmö inte får examensrätt för ämneslärare. Avslagen beror enligt chemicalnet.se på bristande lärarresurser.