Magnus Ehingers undervisning

Allt du behöver för A i Biologi, Kemi, Bioteknik, Gymnasiearbete m.m.

Ombyggnad pågår

Ombyggnad pågår! Ombyggnad pågår! Under sommarlovet passar jag på att uppgradera min undervisningssajt lite. Det mesta av förändringarna kommer att ske "under huven", men framför allt kommer utseendet att kunna anpassas till mobila enheter. Under tiden som uppgraderingen pågår kan det se lite knasigt ut, men håll ut: Till höstterminens start kommer allt att vara tip-top igen! cool

Studiegajden - nu i iPad-format!

mqdefault247Apple gjorde i januari i år sitt första insteg på marknaden för läromedel, när de presenterade iBooks 2 och iBooks Author. Och jag vill naturligtvis göra mitt bästa för att haka på!

Studiegajden: Hur man får högsta betyg i allt. Studiegajden: Hur man får högsta betyg i allt. I och med att Apple presenterade sitt verktyg för att göra sådana här helt revolutionerande läromedel på iPad:en, så bestämde jag mig för att anpassa hela "Studiegajden" till iPad, och distribuera den via Apples iBookstore. Hoppas att du får mycket glädje av den i din "padda"!

finns-i-ibookstoreDu som har tålamod, och kan vänta, kan läsa hela Studiegajden här på min hemsida med start i slutet av augusti. Då börjar jag nämligen publicera den igen, med ett avsnitt per dag. För dig som däremot inte kan bärga sig är det bara att bege sig till Apples iBookstore och tanka ner den.

Lycka till med pluggandet!