Studiegajden – Hur man får högsta betyg i allt

Studiegajden
Nu kommer Utbildningsburkens allra första e-läromedel, en bok till Apples iPad: ”Studiegajden – Hur man får högsta betyg i allt”.

I Studiegajden finns enkla, raka tips, som hjälper dig med allt från hur man beter sig på lektioner och hur man undviker att bli ihjälstressad till konkreta tips på hur man pluggar som allra effektivast till proven.

Kort sagt, här finns vad du behöver för att få högsta betyg i allt!

Repetitionskurs i kemi i ny upplaga

Repetitionskurs i kemi
”Repetitionskurs i kemi” har kommit i en ny upplaga. I den har vi rättat de flesta tryckfelen som vi hittade sedan den första upplagan kom ut.

Men finns det några fler fel i den? Välkommen att kontakta mig så att jag kan lägga upp rättelser här!

Insikt - Biologi 1

Nu kommer äntligen Natur och Kulturs nya läromedel i Biologi! Det heter ”Insikt – Biologi 1” och finns att beställa redan nu, lagom till att det nya, reformerade gymnasiet sparkar igång till hösten.

Insikt Biologi är ett helt och hållet nytt läromedel i biologi för gymnasieskolan, och är därför framtaget i god samklang med den nya ämnesplanen enligt Gy2011. Det är ett modernt läromedel, skrivet av yrkesverksamma lärare och lärarfortbildare med gedigna biologikunskaper.

Nu finns det fullständiga lösningar till "Repetitionskurs i kemi"!

Nu finns det äntligen facit och fullständiga lösningar till ”Repetitionskurs i kemi” hos Studentlitteratur! Tanka ner facit här eller de fullständiga lösningarna här.

Som med så många andra böcker finns det alltid en risk att det smugit sig in någon eller några felaktigheter. Om du hittat något fel, så tveka inte att kontakta mig, så ska jag se till att det blir rättat å det snaraste!

Också var det kemi också! Happy


Efter inte fullt lika lång tid, men lika efterlängtad som bioteknikboken, kom idag min bok "Repetitionskurs i Kemi"! Laugh Den kan förstås beställas direkt på nätet från Studentlitteratur.

Om du vill läsa mer om boken, så klicka på den här länken. Där har jag också lagt upp en sida med rättelser till boken.