Magnus Ehingers undervisning

Allt du behöver för A i Biologi, Kemi, Bioteknik, Gymnasiearbete m.m.

Biologi 1

Administration

Pedagogiska resurser på nätet

pedagogiska-resurser-pa-natetMina tips på sidor som kan vara in­tress­an­ta just för kur­sen i Biologi 1, antingen för dig som elev att besöka eller som en pedagogisk hjälp/inspiration för dig som biologilärare.

Om du tycker att tipsen är in­tress­an­ta, så rekommenderar jag dig verk­li­gen att följa min blogg eller att prenumerera på de här tipsen via RSS!

Tips: Lär om sjöns ekologi med hjälp av appen DIY Lake Science

DIY Lake ScienceVad är DIY Lake Science? Detta är en iOS-app som hjälper elever att lära sig om ekosystem, och framför allt om sjön som ekosystem. Den innehåller en enkel simulering av ekosystemet i sjön. Eleverna kan ändra hur djup sjön är, vilken temperatur det är och vilket klimatet det är, och se hur det påverkar ekosystemet.

Läs mer...

Tips: Learn genetics

pigeonBannerLearn genetics.

geneticsVad är Learn Genetics? Detta är en sajt som tillhandahålls av Utahs universitet, och som ger "guidade turer" till bland annat grundläggande genetik.

Läs mer...

Tips: Evolutionslabbet

Tips: Evolutionslabbet

geneticsVad är Evolutionslabbet? NOVA Labs Evolution är en "snabbkurs" i evolutionteori som låter dig utforska den mest grundläggande av alla biologiska teorier: Evolutionsteorin.

Läs mer...

Också intressant: