Magnus Ehingers undervisning

Allt du behöver för A i Biologi, Kemi, Bioteknik, Gymnasiearbete m.m.

Ny layout!

Jag firar sommarlovet med att göra om min undervisningssajt helt och hållet! Anledningen är att den sajt jag hittills mödosamt byggt upp, har blivit så stor att den har blivit lite knölig att hantera. Därför har jag gått ifrån att göra sidorna lokalt och sedan exportera dem till webben, till att istället göra ett databasdrivet system (baserat på Joomla!) som jag uppdaterar direkt på webben. Smidigare och snabbare hoppas jag att det ska bli, och därför bättre uppdaterat också!

Just nu är här ju ganska tomt på material, men under sommarlovet kommer jag att konvertera och lägga upp allt igen. Men allt gammalt kommer ändå att finnas kvar på https://ehinger.nu/undervisning.old_090615/ åtminstone tills skolan startar igen till hösten. Och alla blogginlägg kommer troligen att ligga kvar tills vidare ändå, för de tar nog lite för lång tid att konvertera.

Som du ser går det inte att kommentera inläggen i den här bloggen. Men berätta ändå gärna vad du tycker om den nya layouten genom att rösta i rutan till höger!

 

   

Också intressant: