Magnus Ehingers undervisning

Allt du behöver för A i Biologi, Kemi, Bioteknik, Gymnasiearbete m.m.

Magnus Ehingers undervisning hjälper Musikhjälpen 2014

I år det Kodjo Akolor, Petter Alexis Askergren och Linnea Henriksson som kliver in i buren för att sända Musikhjälpen 2014. Om precis en vecka, kl. 20:00 den 8 december 2014 beger de sig in i glasburen som den här gången monteras upp på Stora Torget i Uppsala. Därifrån kommer de att leda årets upplaga av Musikhjälpen ända till den 14 december.

För att hjälpa till tänker jag, precis som tidigare år, skänka alla intäkter som jag får från annonserna under perioden 8-13 december.

 

I år är temat att stoppa spridningen av HIV, återigen ett tema som jag tycker är alldeles utmärkt. Varje dag smittas 6000 personer med HIV, och en stor del av dem är under 15 år. Det här är ju helt onödigt, eftersom spridningen lätt skulle kunna stoppas med hjälp av framför allt kunskap, sexualupplysning och kondomer! Men HIV och sexuellt överförbara sjukdomar är också ett stort tabu, vilket innebär att det är extra svårt att sprida informationen. Det är det som musikhjälpen kan bidra till!

Varje gång någon klickar på annonserna här på min undervisningssajt trillar det in en liten slant. För att hjälpa till tänker jag, precis som tidigare år, skänka alla intäkter som jag får från annonserna under perioden 8-13 december (jag måste spara 14 december till att faktiskt skänka pengarna) 😉 till musikhjälpen. 

Jag brukar ju också publicera vetenskapliga nyheter och videoklipp på bloggen. Därför passar jag samtidigt på att under varje dag den 8-14 december publicera artiklar som på något sätt har med virus, HIV och STD att göra. Hoppas du får både glädje och nytta av dem!

 

   

Också intressant: