Magnus Ehingers under­visning

— Allt du behöver för A i Biologi, Kemi, Bioteknik, Gymnasiearbete m.m.

Magnus Ehingers undervisning hjälper Musikhjälpen 2018

Musikhjälpen 2018, som direktsänds från Lund den 10–16 december, kommer att ledas av Daniel Adams-Ray, Farah Abadi och William Spetz! Imorgon kliver de in i glasburen på Stortorget för att samla in pengar till Radiohjälpen.

För att hjälpa till tänker jag, precis som tidigare år, skänka alla intäkter som jag får från annonserna under perioden 10–15 december.

 

Temat för i år är "alla har rätt att funka olika". Det finns ungefär en miljard människor med funk­tions­ned­sätt­ning i världen. Omkring 4 av 5 bor i låg- och medel­inkomst­länder där fattigdom, undernäring, vitaminbrist, sjukdom och skador är vanliga orsaker. Många lever också fattigt som en konsekvens av funk­tions­ned­sätt­ning och saknar möjlighet att försörja sig. Med sämre tillgång till vård, stöd och utbildning är det svårt att skapa sig en framtid. Enligt uppskattningar går så många som 9 av 10 barn med funk­tions­ned­sätt­ning inte i skolan. Det vill jag vara med att ändra på!

För att kunna driva den här sajten måste jag ha lite reklam på den. För att hjälpa till tänker jag, precis som tidigare år, skänka alla intäkter som jag får från annonserna under perioden 10–15 december (jag måste spara 16 december till att faktiskt skänka pengarna) 😉 till musikhjälpen. 

Av dig som besöker min hemsida kräver jag faktiskt ingenting alls – annat än att du lär dig en massa kemi och biologi! 😉 Men om du vill skänka en slant direkt, så har jag min insamlingsbössa på den här länken.