Magnus Ehingers under­visning

— Allt du behöver för A i Biologi, Kemi, Bioteknik, Gymnasiearbete m.m.

Min önskade musikhjälpen-låt 2018Den här artikeln ingår i min "Musikhjälpen-vecka" 2018. Läs mer om Musikhjälpen här!

Idag skickar jag in de pengar jag samlat in till Musikhjälpen 2018, och passar samtidigt på att önska en låt: "Brick England" med Pet Shop Boys.

Det blev sammanlagt 1202,06 kr som Magnus Ehingers undervisning bidrar med till Musikhjälpen 2018 för att alla ska har rätt att funka olika.

Det blev sammanlagt 1202,06 kr som Magnus Ehingers undervisning bidrar med till Musikhjälpen 2018 för att alla ska har rätt att funka olika. (Du kan redan se i min insamlingsbössa att pengarna är på plats.) Tack alla ni som har besökt min sajt under den här tiden, och hoppas att ni har kunnat lära er någonting om biologi, kemi och annan naturvetenskap på vägen!

Jag vill också passa på att skänka pengar till Wikimedia Foundation. Genom att driva Wikipedia bidrar de som ingen annan organisation till att sprida kunskap till hela världens befolkning. Jag dubblar precis som jag har gjort tidigare år och skänker också 1202,06 kr till dem. Om du tycker att utbildning och kunskap är viktiga, så skänk en slant du också på den här länken!