Utbildningsburken


Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /var/www/ehinger.nu/public_html/utbildningsburken/templates/ubb2/html/modules.php on line 39

Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /var/www/ehinger.nu/public_html/utbildningsburken/templates/ubb2/html/modules.php on line 39

Kemi 1

Kemi 1Kemi 1 är en lärobok för den första kemikursen på gymnasiets naturvetenskapliga och tekniska program. Den bygger helt på skolverkets kursplan i kemi 1, vilket innebär att den startar i atommodellen och slutar i modern elektrokemi. Stor vikt har också lagts på kemins idéhistoria och dess betydelse för samhällsutvecklingen. Det här gäller inte bara atommodellens framväxt, utan också till exempel stökiometri och elektrokemi. Särskilt kvinnliga kemister lyfts också fram, tillsammans med deras betydande bidrag till kemin.

För skolor går boken att köpa via Läromedia och som privatperson kommer man att kunna köpa den både via exempelvis Adlibris och Bokus.

Om du är intresserad rekommenderar jag ett besök på NA förlag! Där kan man både läsa ett smakprov och beställa ett utvärderingsexemplar till sin skola.

Nyheter om Kemi 1

På väg mot tryckeriet!

Hur man slår två flugor i en smäll med hjälp av röntgenstrålar.

Nu är Kemi 1 på väg till tryckeriet! I början av juni räknar vi med att ha de första provtrycken.

Underkategorier

Kemi 1Tyvärr är det nästan omöjligt att en bok är helt felfri när den kommer ut. Här följer rättelser till felaktigheter i "Kemi 1" i den ordning de uppträder i boken.