Magnus Ehingers under­visning

— Allt du behöver för A i Biologi, Kemi, Bioteknik, Gymnasiearbete m.m.

Välkommen!

Detta är sidorna för dig som är elev på Spyken i Lund som har Magnus Ehinger som lärare, och som antingen vill ha hjälp med dina studier eller helt enkelt vill hålla dig uppdaterad om vad som händer på lektionerna.

Men det är också sidorna för dig som är elev någon annanstans i världen, och som vill hitta en bild att krydda din rapport med, andra förklaringar än de som din lärare eller din lärobok ger eller prov och övningar att träna dig på. På samma sätt är sidorna till för dig som är lärare, och vill finna inspiration och material till dina egna lektioner.

Vad finns det här?

Här finns föreläsningsanteckningar som du kan ladda ner om du inte kunde gå på en viss lektion. Här finns bilder, länkar, gamla prov och instuderingsfrågor som har med ämnet att göra. Och här finns mycket annat smått och gott pyssel för dig som är intresserad.

Dokumentformat

Alla dokumenten är sparade i HTML- eller PDF-format. Gratis PDF-läsare kan du hämta här. Glöm dock inte bort att de flesta dokumenten är copyright av ME undervisning AB & Magnus Ehinger, se sidan om copyright.

Administration