Magnus Ehingers under­visning

— Allt du behöver för A i Biologi, Kemi, Bioteknik, Gymnasiearbete m.m.

Musikhjälpen 2015, som direktsänds från Linköping 13–19 december, kommer att ledas av komikern och programledaren Gina Dirawi, artisten Linnea Henriksson samt Musikhjälpen-veteranen Kodjo Akolor! Om precis en vecka, den 13 december 2015 kl. 20:00 kliver de in i glasburen på Stora torget för att samla in pengar till Radiohjälpen.

För att hjälpa till tänker jag, precis som tidigare år, skänka alla intäkter som jag får från annonserna under perioden 13-18 december.

 

I år riktas uppmärksamheten mot klimatrelaterade katastrofer, som vanligt ett tema som är högaktuellt. De senaste fem åren har över 100 miljoner människor tvingats fly på grund av klimatrelaterade katastrofer såsom torka, översvämningar och kraftiga skyfall. Genom att jobba förebyggande kan konsekvenserna av katastroferna lindras och människoliv räddas, vilket är vad man vill göra med pengarna från årets insamling.

Varje gång någon klickar på annonserna här på min undervisningssajt trillar det in en liten slant. För att hjälpa till tänker jag, precis som tidigare år, skänka alla intäkter som jag får från annonserna under perioden 13-18 december (jag måste spara 19 december till att faktiskt skänka pengarna) 😉 till musikhjälpen. 

Jag brukar ju också publicera vetenskapliga nyheter och videoklipp på bloggen. Därför passar jag samtidigt på att under varje dag den 13-18 december publicera artiklar som på något sätt har med klimat och klimatkatastrofer att göra. Hoppas du får både glädje och nytta av dem!