Magnus Ehingers under­visning

— Allt du behöver för A i Biologi, Kemi, Bioteknik, Gymnasiearbete m.m.

Magnus Ehingers undervisning hjälper Musikhjälpen 2016

Musikhjälpen 2016, som direktsänds från Örebro 12–18 december, kommer att ledas av Little Jinder, Howlin' Pelle och Kodjo Akolor! Om precis en vecka, den 12 december 2016 kl. 20:00 kliver de in i glasburen på Stortorget för att samla in pengar till Radiohjälpen.

För att hjälpa till tänker jag, precis som tidigare år, skänka alla intäkter som jag får från annonserna under perioden 12-17 december.

 

Temat för i år är "barn i krig har rätt att gå i skolan". Förutom sätta fokus på den säkerhet och trygghet alla skolbarn har rätt till, kan Musikhjälpen samla in pengar så att barn, trots krig eller ett liv på flykt, har en skola att gå till. Möjligheten till ett tryggare liv kan börja med ett block och en penna. Vi har en möjlighet att påverka framtiden och förbättra utsikterna för miljoner av barn världen över. 

För att kunna driva den här sajten måste jag ha lite reklam på den. För att hjälpa till tänker jag, precis som tidigare år, skänka alla intäkter som jag får från annonserna under perioden 12-17 december (jag måste spara 18 december till att faktiskt skänka pengarna) ? till musikhjälpen. 

Jag brukar ju också publicera vetenskapliga nyheter och videoklipp på bloggen. Därför passar jag samtidigt på att under varje dag den 12-17 december publicera artiklar som på något sätt har med skola och utbildning att göra. Hoppas du får både glädje och nytta av dem!