Magnus Ehingers under­visning

— Allt du behöver för A i Biologi, Kemi, Bioteknik, Gymnasiearbete m.m.

3076290 525 350Kodjo Akolor, Emma Knyckare och Sarah Dawn Finer är programledare för 2013 års upplaga av musikhjälpen. Kodjo Akolor, Emma Knyckare och Sarah Dawn Finer är programledare för 2013 års upplaga av musikhjälpen. Om precis en vecka, kl. 20:00 den 9 december 2013 kommer Kodjo Akolor, Emma Knyckare och Sarah Dawn Finer att gå in i glasburen på Gustav Adolfs torg i Göteborg. Därifrån kommer de att leda årets upplaga av Musikhjälpen ända till den 15 december.

För att hjälpa till tänker jag, precis som tidigare år, skänka alla intäkter som jag får från annonserna under perioden 9-14 december.

I år är temat Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet, ett tema som jag tycker är alldeles utmärkt. I Sverige är det nästan helt riskfritt både för mamman och barnet, men så är det inte på många ställen i världen. Därför skulle man utan problem kunna utvidga temat till att alla tjejer och barn ska ha rätt att överleva graviditeten.

Varje gång någon klickar på annonserna här på min undervisningssajt trillar det in en liten slant. För att hjälpa till tänker jag, precis som tidigare år, skänka alla intäkter som jag får från annonserna under perioden 9-14 december (jag måste spara 15 december till att faktiskt skänka pengarna) wink till musikhjälpen. 

Jag brukar ju också publicera vetenskapliga nyheter och videoklipp på bloggen. Därför passar jag samtidigt på att under varje dag den 9-15 december publicera artiklar som på något sätt har med graviditet och fortplantning att göra. Hoppas du får både glädje och nytta av dem!