Magnus Ehingers undervisning

Allt du behöver för A i Biologi, Kemi, Bioteknik, Gymnasiearbete m.m.

Min önskade musikhjälpen-låt 2017

Min önskade musikhjälpen-låt 2017

I år blev det tyvärr aldrig av att jag drog igång en insamling till Musikhjälpen 2017. Men jag skickar ändå de pengar jag dragit in på annonser under tiden 11–16 december och passar samtidigt på att önska en låt: "Forever young" med Alphaville.

Det blev den här gången 777,34 kr som Magnus Ehingers undervisning bidrar med till Musikhjälpen 2017 på temat "Barn är inte till salu"
 

Det blev sammanlagt 777,34 kr som Magnus Ehingers undervisning bidrar med till Musikhjälpen 2017 på temat "Barn är inte till salu". Tack till alla er som har besökt min sajt under den här tiden. Något som gör mig glad är tanken på alla duktiga kemister och biologer vi kommer att få i framtiden!

Som vanligt vill jag också passa på att skänka pengar till Wikimedia Foundation. Genom att driva Wikipedia bidrar de som ingen annan organisation till att sprida kunskap till hela världens befolkning. Jag dubblar precis som jag har gjort tidigare år och skänker också 777,34 kr till dem. Om du tycker att utbildning och kunskap är viktiga, så skänk en slant du också på den här länken!

 

   

Också intressant: